Blog Bosch servis alata Novi Sad

Freak GDKS18V-1800C je novi Hit

Bosch GDKS18V-1800C, polucilindar, polovični udarni ključ, sada nudi još veću snagu  isporučujući 1.800 inča. maksimalnog obrtnog momenta. Ovaj svestrani alat koji daje rezultate: 1/4 In. brza stezaljka sa šestougaonim držačem sa Pover Groove-om za pričvršćivanje komada kombajna sa 1/2 In. kvadratni ključ za udare za utičnice.

Ažurirani Freak karakteriše Bluetooth® povezivanje, koje povezuje alatku sa besplatnim Bosch App Toolbok-om (dostupno u Apple App Store® ili Google Play® Store), na povezanom uređaju radi prilagođavanja postavki i pružanja detaljnih povratnih informacija. Opcioni GCI30-4 modul za povezivanje mora biti instaliran da koristi aplikaciju.

Vođen efikasnim motorom EC bez četkica koji ne zahteva održavanje, Bosch Freak snabdeva se silom zatezanja učvršćivača. Boschov sistem čekića i nakovnja pruža maksimalnu energiju udara i performanse kako bi obradio najteže zadatke vezivanja betona, drveta i metala na gradilištu.

„Profesionalci u trgovini vole ideju o alatu koji ispunjava obećanja o performansama dva-u-jednom“, rekao je Theron Sherrod, menadžer proizvoda u Bosch električnim alatima. „Bosch GDKS18V-1800C, Freak, nudi korisnicima profesionalni kvalitet u udarnom vozaču i udarni ključ koji donosi obrtni moment i brzinu spreman za radno mesto. Ovo je alat sa dva posla u jednom koji neće razočarati ni najzahtevnijeg profesionalnog korisnika. ”

Bosch sistem kontrole performansi omogućava korisnicima podešavanje brzine / obrtnog momenta alata pritiskom na dugme da bi se uskladio sa aplikacijom. Osim toga, 18V Freak udarni alat nudi korisnicima najbolju fleksibilnost i eliminira gnjavažu korištenja adaptera sa šestostranom drškom. Brzo i besprekorno prelazite sa 1/4 In. brza šestostrana stezaljka do 1/2 In. kvadratni pogon za dva alata u jednom pakovanju.

Bosch Freak koristi snagu i produktivnost tehnologije 21700 litijum-jonskih ćelija, koja obezbeđuje snažniju bateriju. Ova napredna ćelijska tehnologija ugrađena je u Bosch CORE18V 4,0 Ah baterije, što donosi sve mogućnosti dvoslojne 4,0 Ah baterije u manji, lakši paket. Ćelija 21700 uvodi veći kapacitet u pakovanju koje je samo malo veće od prethodnih generacija jednoslojnih baterija.

Sa težinom od samo 1.17 Kg (samo alat), Freak udarni drajver obezbeđuje lako manevrisanje. Poseduje mekanu ručku za tanko prianjanje i kućište protiv klizanja za bezbedno rukovanje i LED sistem osvetljenja za maksimalno osvetljenje, čak iu najtamnijim uglovima.

Bosch ekskluzivna elektronska zaštita ćelija (ECP) i elektronska zaštita motora (EMP) kombinuju se kako bi zaštitili alat i bateriju od pregrevanja i uslova preopterećenja. Bosch GDKS18V-1800CN se isporučuje sa držačem za 4k bita, četvorobitnim vrhovima i kopčom za remen.

Da biste saznali više o Bosch Freak GDKS18V-1800C, kontaktirajte naš servis.

Tags: No tags

Comments are closed.