kv_toolboxapp_991x396l

Aplikacija Bosch Toolbox

Aplikacija Bosch Toolbox

Digitalni alati za profesionalce i profesionalne trgovce!

BOSCH TOOLBOX je nova i inovativna kolekcija digitalnih alata za trgovce i druge profesionalce. Ovu jedinstvenu aplikaciju možete preuzmite odmah – potpuno besplatno, bez oglasa.

Bosch Toobox aplikacija namijenjena je trgovcima koji rade u građevinarstvu, vrtlarstvu i uređenju okoliša, industriji, kao i metalcima, električarima, vodoinstalaterima, inženjerima klimatizacije ili zidarima. Zamišljena je tako da profesionalce učini efikasnijima u svakodnevnom životu.

Aplikacija Vam omogućava da pratite i izračunate vreme projekta, sva putovanja vezana za projekte, zadatke i potrebne/korišćene materijale, kao i da kreirate beleške sa listom izveštaja. Pomoću kamere za merenje možete meriti udaljenost i dužinu objekata za svoje projekte. Možete koristiti konverter jedinica za pretvaranje više od 50 jedinica u svakodnevnom poslu. Kao odličan dodatak, dobijate i promotivne ponude vezane za Bosch alate upotrebom Bonus Bang-a u aplikaciji. Takođe aplikacija Vam omogućavam da besplatno registrujete svoj Bosch električni alat ili alat za merenje i ostvarite trogodišnju garancije. Pošaljite upit za popravku ili pronađite najbližeg Bosch prodavca ili servis.

Tags: No tags

Comments are closed.