proservis novi sad

Bosch GLI18V-1200CN 18V LED lampa za osvetljenje radnog mesta

Pametno svetlo od 1.200 lumena je u potpunosti kontrolisano putem Bluetooth-a, pružajući do 17,3 sati radnog osvetljenja na jednoj bateriji od 18 V 

Mt. Prospect, Ill., 12. marta 2019. – Kontroliranje područja koje svetli preko cele radne lokacije može biti komplikovano kada je privezano za šipke. Zato Bosch predstavlja budućnost povezane rasvete. Bosch GLI18V-1200C 18V LED svetiljka sa Bluetooth® tehnologijom korisnicima nudi potpunu kontrolu nad pametnim svetlom pomoću mobilnog uređaja. Profesionalci sada mogu da uključe i isključe svetlo na daljinu, priguše svetlo na željenu svetlost, stave ga na tajmer i čak provere bateriju – i sve to iz besplatne aplikacije Bosch Toolboks. GLI18V-1200C 18V povezana LED zona sada dolazi sa Bluetooth® povezivanjem za potpuno daljinsko upravljanje sa mobilnih uređaja.

Bosch GLI18V-1200CN dolazi sa mogućnostima da izdrži i najstrože uslove na radnoj lokaciji. Zajedno sa zaštitnim kavezom zaštitnog svetla, zaštitni poklopac sa alatkom IP64 otporan je na prašinu i oštećenja od vode. Pored toga, ima pet pozicija za podešavanje, tako da profesionalci mogu pronaći idealan ugao za efikasno osvetljavanje velike radne površine. 

Svetlost sija 1.200 lumena, što je dovoljno za osvetljavanje mračnih radnih prostora poput uglova ili prostorija. Uprkos svojoj snazi, GLI18V-1200C je dovoljno kompaktan da može da se postavi u svetlu. Takođe poseduje funkciju zatamnjenja koja omogućava da se svetlost polako povećava do pune svetline kako bi se umanjile šanse za privremeni “blic”. 

Pored toga, bežični Bosch GLI18V-1200C je svetlo koje traje tokom dana. Radi sa punjivim Bosch 18V sistemom kako bi pružio izvanredno vreme rada. Intenzitet svetlosti je podesiv, s nižim, prigušenim režimom rada za duže vreme rada – do 17.3 sata na CORE18V 8.0 Ah bateriji (nije uključena).

Snaga od 1200 lumena omogućava 10,6 sati na Bosch 8,0 Ah bateriji. „Bosch uvek želi da napravi pametnije i efikasnije radno mesto, a novo pametno svetlo od 1.200 lumena čini upravo to“, rekao je Charlie Chiappetta, menadžer proizvoda Bosch Pover Tools. “Ne samo što GLI18V-1200C olakšava osvetljenje celog radnog mesta pritiskom na dugme, baterija CORE18V daje mu dovoljno snage da traje tokom radnog dana, čak i pri najsjajnijim podešavanjima.”

Besplatna aplikacija Bosch Toolboks koja je dostupna u Apple App Store® ili Google Plai® prodavnici, radi i sa Android i Apple uređajima i omogućava povezivanje sa osvetljenjem područja udaljenim do 100 stopa preko Bluetooth-a.  Baterija i punjač se prodaju odvojeno.

Za više informacija kontaktirajte nas www.proservis.rs/kontakt, ovlašćeni bosch servis alata u Srbiji.

Tags: No tags

Comments are closed.