Pro Servis Novi Sad - servis i popravka Bosch alata

Bosch Bimotorna Mitarska TesteraGCM 18V-216

Bosch BITURBO Testera

Tražite li novu Bosch testeru? Ako je to slučaj, ne tražite dalje od nove GCM 18V-216 bežične klizne Mitre pločice 216 mm iz popularne Bosch Blue Range. Ovo će vam pružiti performanse ubodne testere sa žicom, a ima i novi Bosch motor bez četkica, zajedno sa mnoštvom dodatnih funkcija i fantastičnim prednostima. U svetu električnih alata i mašina sigurni smo da je novi Biturbo sistem postavljen da postavi nove standarde. Ali šta zapravo znači Biturbo?

Biturbo

Biturbo = bi znači dva dela, a ‘turbo’ znači veću snagu. Bosch ProCORE 18V baterije mogu isporučiti mnogo veću struju od standardnih, do 90 ampera. Bosch je dizajnirao svoj najsnažniji motor bez četkice koji se ikada koristio u Bosch bežičnom alatu. Motor karakteriše mnogo veće i ekstremno snažne neodim magnete sa visoko efikasnim ventilatorom radijalne turbine. To omogućava da motor radi znatno brže, uz veće hlađenje i duže nego ikad pre. Ovo je srce Boscha Biturba.

Neodimijevi magneti

Ova vrsta retkog magneta trajni je magnet napravljen od legure neodimija, gvožđa i bora.

Radijalni ventilator turbine

Radijalni ventilator turbine je uređaj koji se sastoji od impelera koji pokreće električni motor. Rotacija rotora pokreće zrak, zrak se usisava iz dovoda na strani ventilatora, a zatim izduvava kroz izlaz. Bosch dizajn omogućava ovom ventilatoru pomicanje 100L zraka u minuti za optimalno hlađenje motora.

Motori bez četkica

Glavna razlika između četkica ili bez četkica je u tome što jedinice bez četkica koriste magnete za stvaranje snage, a ne ugljične četke. Iz tog razloga, motori bez četkica imaju mnogo duži radni vek, generišu manje topline, ne održavaju se i obično su malo kompaktniji.


Značajne prednosti Bosche Mitre testere.

Zahvaljujući novom Biturbo ProCORE18V motoru bez četkica i baterijama, Bosch GCM 18V-216 mitarska testera je snažna, jednaka vrpci sa 1.600W.

Dalje, nova Boscheva motorna pila je lagana, svega 15,7kg (sa 8AH baterijom), što znači da je lagan za nošenje i udoban za upotrebu tokom dužih perioda.
Kompaktna veličina nudi i potpunu upravljivost. Kao takav, nova Boscheva testera pruža mobilnost najvišeg stepena.
Nadalje, dolazi s 216 mm TCT oštricom i ima SDS maticu za promene oštrice bez alata. Zbog toga se promene oštrice vrše brzo i lagano.
Štaviše, 216 mm list testere postavlja novi standard s najvećom dubinom rezanja u svojoj klasi – impresivnom dubinom rezanja od 70 mm . Ovo omogućava prošireni opseg aplikacija za mobilnu upotrebu.
S jedne strane nošenje ergonomske ručke omogućava ugodan prevoz dok ste u pokretu.
Linija laserske i LED svetlosti osigurava precizno usklađivanje u svakom trenutku i osvjetljava područje sečenja za precizno rezanje.
Nadalje, optimizovani alat za dizajn omogućava maksimalnu širinu reza od 270 mm .
Zbog podesivog gornjeg dela vodeće ograde moguće je postići sigurne rezove do 47 °.
Zatim ćete uživati u jednostavnoj i glatkoj kliznoj funkciji zahvaljujući savršeno centriranim šinama.
Konačno, za najbolju izvedbu ove mitarske testere sa Bosch-ovim visoko-energetskim ProCore 18V baterijama. Ova mašina je takođe kompatibilna s profesionalnom standardnom Bosch 18V baterijom, a vreme i performanse neće biti ugrožene. Koristite Bosch ProCORE za pune performanse ili 8AH 18V 12Ah baterije.

Za više informacija o testeri i našem servisu istih, pozovite vaš servis alata Pro Servis NS d.o.o. Novi Sad. Sa višegodišnjim iskustvom servisiramo sve tipove Bosch alata.

Tags: No tags

Comments are closed.