pro servis ns

Džuboks na gradilištu – Bosch PB360S Power Box

pro servis novi sad

Džuboks zvučni sistem: Boschov radio na gradilištu

Boschov džuboks za gradilište mesto je suštinski deo radnog okruženja mnogih profesionalaca. Postoje i radio stanice napravljene posebno kako bi se suprotstavile oštroj okolini koju mnogi gradilišta spadaju.

Sada je kategorija prenosnog zvučnog sistema sa radio stanica ili na radnom mestu gde umesto starog prenosnog CD plejera korisnici mogu da dobiju izdržljivost pomoću svojih MP3 plejera ili telefonima muziku ili internet radio. A prema mišljenju recenzenata na terenu, ništa nije izdržljivije i zvuči bolje od bežičnog, prenosivog Bosch PB360S Power Box radia i punjača.

popravka alata bosch novi sad

Džuboks za posao: Još malo informacija

Recenzirani blog “Jobsite Radio Revievs” bio je impresioniran lakoćom povezivanja i radnim vremenom PB360S: Pored 30 unapred podešenih AM i FM radio stanica, svoje melodije možete da spojite i dva Aux ulaza sa telefona, mp3 uređaja, satelitskog radija (samo deluxe verzija), CD uređaja, kasetofona ili bilo čega drugog što možete smisliti. Jedan od ovih Auk ulaza je i izlaz, tako da po želji možete pokrenuti dodavanje dodatnih zvučnika.

Jedno od najčešćih pitanja je koliko dugo će Bosch radio raditi na jednoj potpuno napunjenoj bateriji od 18 V. Za bazni model (PB360S) to može varirati od otprilike 2-1 / 2 sata, s podešenom jačinom zvuka na blizu maksimalnih 6 ili 7 sati u zatvorenom sa zapreminom od oko 1/3. Naravno da postoji razlog da ako Bosch PB360D koristite napolju punom zapreminom, možete očekivati manje vremena rada jer daje gotovo dvostruku jačinu zvuka. PB360D (Deluxe) i Bosch PB360S (standardni) su robusni, dobro dizajnirani radio uređaji na gradilištu sa odličnim kvalitetom zvuka. 

Boombok borba protiv uslova

I Jay Amstutz je uspeo je da testira bežični građevinski radio po lošem vremenu. Dan nije mogao biti bolji jednodnevni poligon za testiranje; ne samo da smo imali neprekidnu kišu tokom prvih sat vremena, već je i Power Box dobio neočekivano prosipanje hladnjaka za osvežavanje. Bez ikakvog zastoja, bukvalno. Na pravom gradilištu ovo su dešavanja koje biste očekivali svakodnevno pored piljevine, prašine, čestica cementa, bacanja u zadnji deo kamiona sa alatima i materijalima nagomilanim na vrhu.

Zaključak. Performanse na ovom radiju su zaista impresivne na toliko različitih načina. Prvo me impresionirao izdržljivošću  pri desetak udaraca o beton.  Onda kad sam se pozabavio, bio sam impresioniran naprednim razmišljanjem Bosch inženjera,  da  ugrade sve moguće različite mogućnosti za puštanje muzike. Sa četvorosmernim zvučnicima i subvooferom, IP otporom na vlagu i prašinu od 54, kavezom od aluminijuma i gume, naprednim digitalnim podešavanjem i mnogim drugim karakteristikama, PB360S Power Box radio može učiniti vaše radno mesto (a da ne pominjemo vaš roštilj, piknik ili vrata prtljažnika) pravim uživanjem.

pro servis ns

Džubox na gradilištu – Bosch PB360S Power Box

Vodič Alata je pregledao Bosch PB360S Power Box i toplo ga preporučio. “Bosch-ov Power Box 360 izgleda dobro, zvuči sjajno i izaziva vas da ga pustite niz stepenice dok na njega bacate prašinu i vodu. Toplo vam ga preporučujemo!”

„Boschev Pover Bok 360 totalno skače! Zvuk je bio vrlo impresivan za radio na gradilištu, ali njegov subvoofer je pomalo razočaravao s obzirom na moja ogromna očekivanja. Bosch je pružio dovoljno nezavisnih audio veza koje bi svi mogli da traže, i svi su radili bez napora. Novi Power Box 360 sadrži četiri zvučnika i subvoofer, moderne mogućnosti povezivanja s medijima i prilično mnogo funkcija. Iako to na papiru zvuči sjajno, kako funkcioniše Power Box 360? Ukratko, FANTASTIČNO! “

Robert Robillard, koji je recenzirao Concord Carpenter, rekao je: “Oduševio me Bosch Power Box 360 i toplo ga preporučujem. Zaista mi se svideo kvalitet zvuka od 360 stepeni i svestrana funkcija napajanja i punjenja. Bosch Power Box 360 je napravljen poput rezervoara i bez sumnje će pružiti bilo kom dobavljaču, prodavcu ili vlasniku kuće svestranu, potpuno funkcionalnu napojnu stanicu i radio sve u jednom! Gumeni odbojnici oko kaveza imaju estetsku i zaštitnu rolu. Power Box 360 je izolovan od šokova i uticaja na mestu rada. Bosch Power Box 360 dolazi sa gornjom drškom, i kavez za kotrljanje dobro funkcioniše kao ručka na bilo kojoj od šest stranica. Sve u vezi sa kavezom izgleda dobro izrađeno i robusno. “

Tags: No tags

Comments are closed.